Invictus credo et cogito

Valorile împărtăşite de noi

Integritatea este o valoare care are la bază educaţia primită, atât cea socio-umană cât şi cea profesională. La acestea se adaugă abilităţile şi cunoştinţele dobândite în dezvoltarea noastră ca oameni şi profesionişti. Contopirea acestor competenţe ne conferă măiestria de a consilia clienţii noştri în direcţia adoptării unor soluţii drepte şi oneste care vor crea premisele obţinerii succesului dorit.

Fidelitatea înseamnă pentru noi respectul faţă de Lege, Dreptate, Adevăr şi Credinţă, virtuţi care ne definesc din punct de vedere moral şi profesional astfel că şi parteneriatele cu clienţii noştri vor avea la bază aceste valori.

Invincibilitatea noastră înseamnă cu nu ne vom abate niciodată de la valorile care ne definesc, valori care le vom pune în slujba clienţilor noştri cu care vom construi parteneriate solide şi oneste.

În dezvoltarea oricărei cetăţi (societăţi) există provocări cărora locuitorii acesteia trebuie să le facă faţă. Aceste provocări sunt cauzate de foarte mulţi factori care însă conduc evoluţia cetăţii într-o direcţie sau alta, dorită de cei mai mulţi dintre locuitorii acesteia. Pentru că însă factorii care influenţează deciziile şi comportamentele noastre sunt consecinţa unor interese diverse (sociale, politice, economice etc), considerăm că setarea unor valori şi principii este obligatoriu pentru fiecare dintre noi pentru ca evoluţia noastră să fie una puternică şi sănătoasă. La aceste valori ale noastre nu trebuie să renunţăm niciodată pentru a nu ne pierde identitatea, speranţa şi verticalitatea.

În raport de aceste valori ne construim parteneriatele cu clienţii noştri astfel că atât noi cât şi în clienţii noştri vom fi un interlocutor integru, onest şi responsabil.

Expertiza

  • Bancar & Finanțări
  • Societar & Comercial
  • Fiscal & Vamal
  • Imobiliar
  • Insolvență & litigii conexe
  • Litigii & arbitraje
  • Drept penal

Mai multe detalii»

Avocați

Echipa de avocati Dieac Law Office promovează cele mai eficiente soluții în interesul clienților săi, calificându-se prin competențe și experiență consolidate în timp.

fdd

FLORIN DIEAC

Avocat Fondator
Dieac Florin este avocat fondator al Cabinetului de avocat Dieac Florin și are o experiență de peste 13 ani.

Acesta a dobândit o experinţă notabilă în practica de litigii & arbitraj cu specializare în dispute comerciale, insolvenţă & restructurare, contencios administrativ şi fiscal, dreptul muncii sau în domeniul dreptului civil (contracte, succesiuni, revendicări, exproprieri etc).

De asemenea, Dieac Florin oferă consultanţă juridică în domeniul dreptului societar,  imobiliar, bancar, asigurări şi piaţă de capital.

liliana

LILIANA DINU

Avocat Asociat

Liliana are o experiență de 14 ani ca avocat în domeniul dreptului civil și comercial.

Proiectele  în care a fost implicată au vizat  acordarea de consultanță juridică și reprezentarea în instanța de judecată a unor societăți importante din domeniul constructiilor si ingineriei, IT, tipografie, comerț și în diferite arii de practică – Drept Comercial, Dreptul Familiei, Drept Civil, Dreptul insolvenței şi Executări Silite.

Liliana deține totodată o vastă experiență în Dreptul Muncii, oferind asistență juridică cu privire la toate aspectele de dreptul muncii, atât pentru angajatori cât și pentru salariați, fiind implicată în proiecte ce au vizat concedieri individuale și colective, reprezentarea în instanța în litigii având ca obiect concedierea, contestarea altor tipuri de sancțiuni disciplinare, discrimare, etc.

ROUA OANA MARIA COT

Avocat Asociat

Roua Oana Maria Cot deține o vastă experienta oferind servicii de consultanta civila si comerciala in domenii precum insolventa, facilitati de finantare, analize de due diligence in dreptul muncii, colectarea creantelor.

Roua Oana Maria Cot oferă consultanță și asistență juridică unui spectru larg de clienți corporativi, cum ar fi companii cu răspundere limitată, companii cotate la bursă, investitori străini și autohtoni din retail, energie, minerit, construcții, afaceri imobiliare.

Roua Oana Maria Cot are o abordare de proces 360 și este o profesionistă orientată spre rezultate, acționând ca specialist în proceduri de investiții – negocierea, redactarea, revizuirea și încheierea Documentelor Tranzacționale și Documentelor de Securitate.

Parteneri